We gaan naar Antwerpen toe!

0

Het derde nummer van hello gorgeous wordt op zondag 23 juni feestelijk gepresenteerd in boekhandel ‘t Verschil in Antwerpen.

helllo gorgeous is een glossy Nederlandstalig magazine over leven met hiv. Voor iedereen die leeft met hiv, iemand kent met hiv of werkt met hiv.

Aan deze zomereditie (#3) hebben weer een groot aantal mensen belangeloos meegewerkt, zoals fotografen Jan van Breda, Linelle Deunk en Taco Smit en schrijvers Mariette Hermans, Thijs Timmermans en Gerrit Jan Wielinga.

In deze 80 pagina’s tellende glossy vind je onder andere:

  • Het inspirerende verhaal van de in Oeganda geboren Helen, die in België belandde en hoorde dat ze hiv heeft;
  • Een special over reizen, met onder andere tips voor reizigers en drie verhalen van homomannen met hiv uit Berlijn, New York en Kaapstad;
  • Een interview met Warning Brussel (van de spraakmakende Mr Hiv 2013 campagne);
  • Een artikel over gemotiveerd stoppen met roken en
  • Een beeldreportage met vijf mensen en het verhaal achter hun tattoos.

Met elke presentatie van een nieuw nummer in een andere stad (#1 werd gepresenteerd in Amsterdam, #2 in Arnhem) wil de vrijwillige redactie zoveel mogelijk in direct contact komen met de mensen voor wie zij het blad in eerste instantie maakt.

Zo horen zij uit eerste hand hoe het nummer wordt ontvangen en worden nieuwe ideeën voor artikelen van het publiek geïnventariseerd.

Wil je aanwezig zijn bij de presentatie en als één van de eersten de nieuwe hello gorgeous zien? Je bent altijd welkom, maar het is fijn als je meldt dat je komt.

Stuur dan een mailtje naar info@hello-gorgeous.nl

Wat? Presentatie hello gorgeous #3

Wanneer? Zondag 23 juni 2013 – 16 tot 18 uur

Waar? Boekhandel ’t Verschil – Minderbroedersrui 33 – Antwerpen

Leave A Reply