Soul food

0

‘One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well’ schreef Virginia Woolf ooit. Eten dient meer dan alleen de maag. Het is ook een mooie manier om anderen te ontmoeten en te inspireren en geïnspireerd te worden.

Door het hele land worden er verschillende etentjes georganiseerd door en voor mensen met hiv en direct betrokkenen.

Zo organiseert een groep vrijwilligers een wekelijkse een lunch op de dinsdag in het pand van de Hiv Vereniging Nederland te Amsterdam. Een keer in de twee weken organiseert men hier een driegangen menu op de woensdagavond.

In Den Haag vindt elke woensdag een lunch plaats bij Stichting Buddy Netwerk en in Rotterdam hebben ze elke vrijdag een diner in Café Praag.

Op zaterdag 17 november 2012 vindt voor de tweede keer kookclub Viva plaats. Vanaf 14.00 uur zijn vrouwen en hun kinderen uitgenodigd om samen met anderen een maaltijd te maken aan de Rechthuislaan 52 (Katendrecht).

Voor meer details over deze verschillende eetactiviteiten kijk op de agenda van Hivnet.org

Comments are closed.