Nieuwe glossy maakt hiv bespreekbaar

1

 Ik ben er, met die woorden wordt het eerste nummer van hello gorgeous, een nieuwe Nederlandstalige glossy over leven met hiv, feestelijk gelanceerd in galerie CNCPT13 in Amsterdam.

Tijdens de lancering op 28 november worden er zo’n 35 kunstwerken geveild. De opbrengst komt ten goede aan de Stichting hello gorgeous.

Op veiling.hellogorgeous.nl kun je nu al bieden op de kunst.

hello gorgeous wordt gemaakt door mensen met hiv en direct betrokkenen, voor mensen die leven met hiv, en iedereen die meer wil weten over hiv. Door positieve rolmodellen te creëren, up to date informatie aan te bieden in een eigentijdse verpakking en waar nodig de controverse op te zoeken, willen de makershet taboe rond hiv doorbreken.

De lancering begint om 17.30 uur in CNCPT 13 aan de Prinsengracht 266. Het eerste nummer van het nieuwe magazine wordt rond 18 uur overhandigd aan Robert Witlox, directeur van de Hiv Vereniging Nederland en de veiling (met veilingmeester Helene Besancon) is van 18.30 – 20 uur.

Als je ook wilt komen, stuur dan een bevestigingsmailtje naar info@hello-gorgeous.nl Mocht je van plan zijn te komen, neem dan vooral je pinpas mee :)

Met dank aan Steve Malenka, Meinke Horn, Renee Hofman, Wandering Banquets, Wines Unlimited, Marieke Smit, Nepco en alle kunstenaars die hun werk hebben gedoneerd.

Comments are closed.