Tunnel of Love – avond over de anus voor homomannen

0

Poz&Proud presenteert op 24 november de Tunnel of Love, een serieus-vrolijke avond voor homomannen over de lusten (en lasten) van de anus.

Veel homo’s (en hetero’s trouwens ook) waarderen hun anale seks. Uit onderzoek blijkt dat twee derde van de homomannen seksueel plezier beleeft aan hun anus. Variërend van vingeren, neuken, fisten tot het spelen met dildo’s.

Poz&Proud, de sectie homomannen van de Hiv Vereniging Nederland organiseert een infotainment avond met als titel de Tunnel of Love, waarbij de kont als het ware in het zonnetje wordt gezet.

Er is aandacht voor de anatomie van de anus, homomannen delen tips en tricks over kontspoelen, en schrijver Eric Kollen (Jongenssprookjes.nl) vertelt over zijn fascinatie met kontneuken.

Een stijgende groep homomannen beleeft echter niet alleen maar plezier van hun anus.

Recent onderzoek van het AMC laat zien dat homomannen met hiv een verhoogde kans op een of meerdere voorstadia van anale kanker (AIN) hebben. Ook onder homo’s zonder hiv neemt het aantal mannen dat AIN heeft toe.

Binnenkort start daarom het screenen van homomannen met hiv op deze voorstadia die worden veroorzaakt door het Humaan Papillomavirus (HPV).

De screening begint in januari 2013 in een aantal Amsterdamse ziekenhuizen, en het is bedoeling dat het komende jaar andere hiv-ziekenhuizen in het land volgen met de screening van homomannen met hiv.

Tijdens de avond in het Betty Asfalt Complex geeft Henri de Vries van het Academisch Medisch Centrum (AMC) meer uitleg over wat homomannen met hiv kunnen verwachten van deze screening. Ook komen mannen (met en zonder hiv) aan het woord, die AIN hebben.

Toegang is gratis voor iedere homoman die zijn kont waardeert.

Opgeven voor de avond is niet verplicht maar wel wenselijk (via een mailtje aan servicepunt@hivnet.org):

Tunnel of Love

24 november 2012 – 20 – 22.00 uur

Betty Asfalt Complex (Nieuwezijds Voorburgwal 282 Amsterdam)

Leave A Reply