Samen

0

Het Amerikaanse Center of Disease Control (CDC) komt met een nieuwe campagne over hiv genaamd Let’s Stop HIV Together.

De campagne vraagt aandacht voor hiv en de impact die het heeft op velen door het laten zien dat mensen met hiv echte mensen zijn: moeders, vaders, vrienden, broers, zussen, zonen, dochters, geliefden en collega’s.

In Amerika zijn er meer dan een miljoen mensen die leven met hiv. De campagne wil laten zien dat hiv niet discrimineert.

Het CDC zegt het als volgt: “We must re-double our efforts to assure that all people know about HIV, how to prevent transmission, their HIV status, and that people with HIV are linked to care, and treatment and prevention services. We can stop HIV Together—by Getting the Facts. Getting Tested. and Getting involved.”

Comments are closed.