AIDS 2012: Dubbele pet

0

Nog een paar uur te gaan en de grote aids conferentie zal worden geopend in Washington. Onder meer Sharon Stone en Whoopi Goldberg komen opdraven.

Kennelijk hebben deze celebrities zoveel beveiliging nodig dat het metrostation waar veel congresgangers gebruik van maken tijdens de week zal worden afgesloten.

Hoezo, public transport?

Samen met mijn man en hello gorgeous redactielid Andrea Bandelli en Poz&Proud coördinator Nic Wilson ben ik in de hoofdstad van de VS om me een week lang te laten voorlichten, informeren en ongetwijfeld boos laten maken.

Ik ben uitgenodigd om te komen spreken over Poz&Proud is een sessie aanstaande donderdag over de toekomst van hiv-preventie, zorg en mensenrechten.

Maar ik heb ook een stapeltje hello gorgeous ansichtkaarten in mijn koffer meegenomen, en zal regelmatig verslag doen van mijn bevindingen op het congres op deze website.

Gister naar een pre-conferentie geweest over homomannen en me alvast ingeschreven bij de grote conferentie. De conferentietas is dit keer gemaakt door spijkerbroeken fabrikant Levi. Het is een beetje slappe tas, maar zeker eentje die niet meteen bij het vuil zal worden gezet, zoals zijn voorgangers.

Over een uurtje gaan we naar het Nationale monument, waar de Keeping the Promise mars plaatsvindt. Eens kijken hoever mijn voeten en de jetlag me zullen brengen.

Leo Schenk

Leave A Reply