You are not alone

0

Noteer alvast in je agenda! Op Wereld Aids Dag (zaterdag 1 december 2012) organiseert  Volle Maan ‘You Are Not Alone’, de zesde landelijke informatiebijeenkomst over leven met hiv en medicijnen in Koninklijk Theater Carré.

Eregast is Nobelprijswinnaar Françoise Barré-Sinoussi. Zij heeft in de jaren tachtig mede het hiv-virus ontdekt en coördineert en stimuleert nu het wereldwijde onderzoek naar hiv-genezing.

Het muzikale thema van You Are Not Alone is de muziek van Michael Jackson. Hij trad in 1979 met de Jackson Five op in Carré. Op 1 december a.s. is het precies dertig jaar geleden dat ‘Thriller’ uitkwam, zijn meest succesvolle album. Speciaal uit New York komt de a capella groep ‘Duwende’ (op z’n Spaans ‘duende’; passie). Zij zingen met z’n zessen waanzinnig swingende Michael Jackson songs.

Duwende zingt Man in the Mirror:

Comments are closed.