De beste wensen voor het nieuwe jaar

0

Het team van hello gorgeous wenst eenieder een mooi, voorspoedig en gezond nieuw jaar.

In 2022 werden de voorlopig laatste RESET workshops gegeven. Het onderzoek naar deze interventie om het zelfstigma bij mensen met hiv te verminderen wordt de komende maanden afgerond.  Ook kwamen we – na de Covid jaren- weer vier keer bij elkaar om de lancering van een nieuwe hello gorgeous editie te vieren. Eind 2022 publiceerden we nummer 41 alweer.

Dit jaar openden de deuren van House of Hiv op verschillende locaties in Amsterdam. De expo over de verhalen achter veertig jaar community initiatieven rond hiv en aids vond van 19 augustus tot en met 9 september plaats en was een unieke samenwerking tussen verschillende community organisaties.

Eind 2022 stonden we stil bij ons tienjarig bestaan. Dit gaan we het komende jaar vieren.

Al met al hebben we veel om naar uit te zien het volgend jaar. Laten we daar op toasten!

Leave A Reply